Kuvana jela za poneti Domaćice

38 Sarajevska, Belgrade

011/3660-230, 065/3660-230

Kuvana jela za poneti u Beogradu – Domaćice, već dugi niz godina po tradicionalnom receptu kuvaju svakodnevno za Vas i sveže poslužuju jela:
– čorbe
– musake
– punjene paprike
– sarme
– rižoto
– mućkalice
– sezonska jela
– salate (sezonska, vitaminska)

Naše domaćice kuvaju Vam omiljena kuvana jela za poneti, tako da nema potrebe da stojite pored šporeta ako ne želite ili možda nemate vremena za to.
Sva jela se pakuju u pet ambalaže i posude za jednokratnu upotrebu.

Od slatkih poslužujemo:
– sutlijaš
– koh
– šnenokle
– knedle sa šljivama
– griz
– tri leće kolači

Namirnice koje koristimo su sveže, provereno nepokvarene, pune vitamina a naše kuvarice znaju kako da te nutritijente iskoriste na najbolji i najukusniji način.

Po porudžbini spremamo kompletan meni za slavlja, slave – pravimo slana jela i kolače po Vašem izboru.
Srpske specijalitete možete probati svakim radnim danom (ponedeljak – petak) od 10 do 18h, na adresi:
Sarajevska br. 38.

Sveža kuvana i topla jela Vas čekaju!
Dođite, Vaša kuvana jela za poneti Domaćice.

Posećeno 1948 puta, 1 Visit today

Postavljeno u Gotova jela za poneti,Turizam i ugostiteljstvo

Tagovano :kolaci u beogradu,kuvana jela beograd,kuvana jela u beogradu,kuvana jela za poneti,kuvana jela za poneti domacice beograd,pripremanje hrane za slavu beograd,snenokle u beogradu

Dodaj komentar

Your Rating for this listing:

Slične Firme

Riblji restoran Čarda Mačak Novi Sad

064/1231-934

Kamenjar, Novi Sad, Vojvodina

Riblji restoran u Novom Sadu – Čarda Mačak, sa Kamenjara zove Vas da dođete da uživate u specijalitetima: – Riblji specijaliteti – Alapska riblja čorba – Riblji… Read more…

Apartmani u Beogradu – Stefanon, nudi odličan izbor smeštaja za sve one koji posećuju Beograd i njene znamenitosti, i to: – izdavanje apartmana – izdavanje smeštaja –… Read more…

As torte su tradicionalna porodična radionica koja se bavi izradom domaćih torta i kolača. Naši proizvodi se odlikuju atraktivnošću i kreativnim dizajnom pri čemu posebno vodimo računa… Read more…